Genieten in je tuin!

Dining Vuurtafels

Vuurtafels | Dining Vuurtafels

Direct een andere sfeer!

Voeg je koptekst hier toe

Wie droomt er nou niet van een hele avond heerlijk genieten met vrienden aan een van onze mooie Dining Vuurtafels? Dankzij het knusse vuurtje, kun je avonden lang buiten in de tuin dineren. Ook in de koudere maanden. Voor een nog authentiekere ervaring, kun je ook nog je eten bereiden op het vuur. Lekker het hele jaar door barbecueën als je dat wilt. Eigenlijk zou iedere gezellige tuin een Dining Vuurtafel moeten hebben.

Er zijn Dining Vuurtafels voor ieder formaat tuin. Er zijn ook kleinere modellen voor een terras. Heb jij slechts balkon? Ook geen probleem. De meeste Dining Vuurtafels werken op gas. Dus geen gedoe met rook en klagende buren. Het is niet voor niks dat de Vuurtafels steeds populairder worden. Als je nog geen Dining Vuurtafel hebt, raden we je aan om even rustig rond te kijken. Laat je vooral inspireren door alle mooie designs. We hebben voor iedere portemonnee een groot aantal kwalitatieve opties.  

Wat zijn dining vuurtafels?

Simpel gezegd is een Dining Vuurtafel een Eettafel en Vuurkorf ineen. Perfect dus om met een groep vrienden lekker lang aan te tafelen. Ook als de zon al onder is gegaan, kun je nog lekker warm en gezellig blijven genieten van het vuurtje. In het midden van de Tuintafel wakkert het vuur in een veilige haard. Sommige Dining Vuurtafels hebben glazen bescherming, andere zijn juist weer helemaal open

De meeste Vuurtafels zijn gevuld met lavastenen en werken op gas. De gasfles zit dan weggewerkt in de centrale tafelpoot onder het vuur. Dining Vuurtafels op gas zijn heel erg veilig en bovendien is de temperatuur gemakkelijk te controleren met een thermostaat. Er zijn ook mensen die liever zelf een authentiek vuur maken met houtskool. Dat soort Vuurtafels hebben we ook. Die zijn vooral handig als je lekker wilt barbecueën. 

Vuurtafels | Dining Vuurtafels .2

Buiten eten aan een dining vuurtafels

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Dining Vuurtafel bij uitstek geschikt om aan te eten in je tuin. Met een grillrooster kun je prima op een Vuurtafel heerlijke lapjes biefstuk braden. Of een groente spies als je vegetarisch bent. Ook kun je bijvoorbeeld marshmallows zacht laten worden op het smeulende vuurtje in het midden van de Dining Vuurtafel. Heerlijk als toetje of bij de koffie en een likeurtje. 

Geen zin in een barbecue? Geen probleem. Je kunt ook een normale maaltijd aan de Vuurtafel nuttigen. Zodra het dan langzaam aan wat donkerder en kouder wordt, steek je gewoon het vuurtje aan. Op die manier kun je lekker de hele avond lekker blijven door tafelen. Het vuur van de Dining Vuurtafel is immers ook gewoon een heerlijke sfeermaker. En lekker warm. 

Vuurtafels | Dining Vuurtafels .3

Soorten dining vuurtafels

Vuurtafels bestaan er in heel veel verschillende uitvoeringen. Er zijn houten Dining Vuurtafels, metalen Vuurtafels, Vuurtafels van beton en Vuurtafels van aluminium en glas. Kijk vooral even rond in onze collectie. In de top 10 trendy Vuurtafels vind je de Vuurtafels die tuinontwerpers en designers dit seizoen gebruiken in hun projecten. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. 

Maar welke Vuurtafel past het beste in jouw tuin? Heb jij een moderne lounge sfeer, dan past een Aluminium Vuurtafel in zwart of wit altijd. Of een Vuurtafel met concrete finish. Dat geeft jouw tuin een stoere industriële uitstraling. Overigens past een Houten Vuurtafel ook op een trendy terras. De houten bekleding geeft dan juist een warm accent. 

Genieten in je tuin!

Dining Vuurtafels

Vuurtafels | Dining Vuurtafels .4
Scroll naar top