Genieten in je tuin!

Een vuurtafel kopen

Een Vuurtafel is een fijn meubel om te hebben als je graag in de tuin zit, maar het soms toch een beetje fris vindt worden in de avond. Dan is zo’n tafel ideaal. Hier zit namelijk een ingebouwde brander in die vuur kan produceren wanneer je dat wil. In het tafelblad zit dan een soort bak waar stenen, kolen of houten blokken in liggen. Hierdoor blijft het vuur lekker branden en kun je genieten van de warmte. Dit is niet alleen gezellig om met vrienden te doen, maar bijvoorbeeld ook samen met je partner. Het vuur is lekker warm en voegt extra gezelligheid toe. 

Vuurtafels | Blog Een Vuurtafel Kopen

Ruime keuze aan vuurtafels

Er is een groot aanbod Vuurtafels te vinden. Je hebt ze in veel maten, kleuren, materialen et cetera. Je kunt een ronde Vuurtafel kopen, maar ook een vierkante of langwerpige tafel. Hier kan dan de vuurbak in het midden zitten, maar bij sommigen zit de bak ook aan de zijkant. Vuurtafels zijn meestal van hout gemaakt, maar soms ook van aluminium of hard kunststof. Hierin zit dan een hittebestendige bak die ook wel eens omringt is door glas. De meeste tafels zijn simpele kleuren zoals wit, bruin, grijs of zwart en hierdoor passen ze in elke tuin. Er is een ruim assortiment en dit kan je keuze lastiger maken.

Vuurtafels | Blog Een Vuurtafel Kopen .2

voordat je een vuurtafel koopt

Om de keuze voor jezelf makkelijker te maken, kun je van tevoren een aantal dingen nalopen. Meet bijvoorbeeld de plek op waar je de Vuurtafel wil hebben: hoeveel ruimte heb je hier? Wil je dan een ronde of vierkante tafel? De meeste tafels hebben simpele kleuren, maar je kunt alvast de keuze maken welke kleur(en) je graag zou willen hebben en die het beste in jouw tuin passen. Bedenk ook of je de vuurbak in het midden wilt of aan de zijkant. Als je dit alles dan ongeveer weet wordt je keuze en stuk makkelijker en kun je gericht gaan kijken wat de beste optie is.

Vuurtafels | Blog Een Vuurtafel Kopen .4
Scroll naar top