Genieten in je tuin!

Lounge Vuurtafels

Vuurtafels | Lounge Vuurtafels

Creëer direct een andere sfeer!

lounge vuurtafels

Als je de woonmagazines openslaat zie je overal Lounge Vuurtafels. Het is de perfecte manier om warm en knus buiten te kunnen zitten nadat de zon is ondergegaan. Lounge Vuurtafels maken het ook mogelijk om in het voorjaar of in de herfst met vrienden en familie buiten te eten of een borreltje te doen. Het is in feite een moderne en luxe manier om je terras verwarmen. Het is dan ook de perfecte sfeermaker voor jouw tuin of terras. Vuurtafels zijn er in alle soorten en maten. Er zijn ronde, vierkante en rechthoekige Vuurtafels. Dus of je nou een klein balkon hebt, of een grote achtertuin, bij ons vind je gegarandeerd een geschikte Vuurtafel. En omdat de Vuurtafels een gashaard hebben, heb je geen last van rook of vonken. Maar wel de gezelligheid van een open vuur. Kijk snel rond in onze uitgebreide collectie Lounge Vuurtafels en laat er eentje bij je thuis bezorgen. 

Gevarieerd aanbod lounge vuurtafels

Over smaak valt niet te twisten. Daarom bieden wij een zeer uitgebreide selectie Lounge Vuurtafels aan. Sommige mensen hebben liever een Houten Vuurtafel, want dat geeft een authentiek sfeer aan het terras. Andere houden meer van strak en modern, en kiezen liever voor een witte of zwarte aluminium Vuurtafel. Weer anderen zijn fan van een industriële look, en geven de voorkeur aan een Vuurtafel met beton afwerking. Voor al deze smaken hebben wij een trendy Vuurtafel in ons assortiment. Heb jij vaak mensen over de vloer die een hapje komen eten? Kies dan voor een Dining Vuurtafel. Dat is een fantastische aanvulling op jouw lounge terras. Heerlijk met jouw dierbaren een gezellig avondje buiten tafelen tot in de late uurtjes. Zonder dat je het koud krijgt. Want de Vuurtafel verwarmt jouw terras de hele avond lang. Wist je dat je ook heerlijk kunt barbecueën op de vuurtafel. Of van die overheerlijke marshmallows laten smelten op het smeulende vuurtje?

Vuurtafels | Lounge Vuurtafels .2

Voordelen van vuurtafels

Voordat je een Vuurtafel aan gaat schaffen, wil je natuurlijk wel weten wat de voordelen zijn. Dat is niet meer dan logisch. Daarom hebben wij voor jou hier een opsomming gemaakt van alle voordelen van Lounge Vuurtafels:

  • Een Lounge Vuurtafel verwarmt jouw terras. Dat betekent dat je de hele avond lang gezellig buiten kan blijven zitten.
  • Het vuur geeft een knusse sfeer aan jouw lounge terras of balkon. Vrienden en familie zullen ineens veel vaker langs willen komen. 
  • De gashaard is veilig en geeft geen rook of vonken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je kleding. En je veroorzaakt geen overlast voor je buren.
  • Met de thermostaat kun je de temperatuur zelf regelen. Zo blijft iedereen de hele comfortabel.
  • Lounge Vuurtafels zijn de trend van dit moment. Je hebt ze vast wel op televisie gezien in design programma’s.

Lounge vuurtafels van hout en aluminium

Wil jij een landelijke sfeer in je tuin, dan raden we aan om een Houten Vuurtafel te kiezen. Rustieke Vuurtafels zijn een aanwinst voor een tuin met veel planten en groen. Leuk ook om te combineren met gevlochten of wicker tuinmeubelen. Voor een meer trendy tuin, hebben we strakke Vuurtafels van aluminium en glas. Voor een tijdloze uitstraling kun je kiezen voor zwarte, witte of grijze Vuurtafels.  Wil je een echte eyecatcher? Kies dan voor een Vuurtafel met metalen roest afwerking of een Vuurtafel in een opvallende kleur. Ook de industriële look is trendy op dit moment. Is dat jouw ding? Kies dan voor een Vuurtafel met een concrete afwerking. Er zijn Lounge Vuurtafels voor iedere stijl. Ons aanbod is uitermate gevarieerd. 

Genieten in je tuin!

Lounge vuurtafels

Vuurtafels | Lounge Vuurtafels .3
Scroll naar top