Genieten in je tuin!

Rechthoekige vuurtafels

Vuurtafels | Houten Vuurtafels

Direct een andere sfeer!

Rechthoekige vuurtafels

Wat zou jij het liefst doen op met Rechthoekige Vuurtafels? Heerlijk zoete marshmallows laten smelten op een smeulende vuurtje natuurlijk. Dat is toch heerlijk. Vooral bij een kop warme chocolade melk of een stout likeurtje. Het is niet moeilijk om te begrijpen dat Rechthoekige Vuurtafels zo populair zijn. Check meteen ons assortiment om jouw favoriete Vuurtafel binnenkort bij jou thuis te laten bezorgen. Je kan nog veel meer doen met Rechthoekige Vuurtafels. Wat dacht je van lekker grillen en braden op houtskool? Met z’n allen letterlijk om de barbecue heen zitten is een unieke ervaring. Met een Vuurtafel met gashaard is jouw lounge terras het meest sfeervolle in de buurt. Iedereen zal bij jullie in de tuin willen komen buurten. Geen dag is te koud om lekker buiten te genieten met een Rechthoekige Vuurtafel. 

Vuurtafels | Houten Vuurtafels .2

Wat zijn rechthoekige vuurtafels?

Een Vuurtafel is eigenlijk een soort luxe vuurschaal. Het grote verschil is dat deze vuurschaal in een tafel ingebouwd zit. Dat betekent dat je heerlijk met z’n allen om het vuur heen kunt zitten. Dat is niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel erg efficiënt. Zo blijft iedereen namelijk de hele avond lang lekker warm. Met Rechthoekige Vuurtafels kun je in de tuin genieten, ook als de zon als onder is, of als het niet zo warm is.  Veel Vuurtafels hebben een gashaard. Dan zit de gasfles verstopt onder het tafelblad. Handig en mooi weggewerkt. Rechthoekige vuurtafels op gas bieden veel voordelen. Zo kun je de gewenste temperatuur afstellen met de thermostaat. En er komt geen rook vanaf. Dat vinden je buren vast erg fijn. Er zijn ook rechthoekige Vuurtafels met houtskool grill, zodat je er ook op kunt barbecueën. 

Vuurtafels | Houten Vuurtafels .3

Uitgebreid assortiment rechthoekige vuurtafels

Een Vuurtafel past eigenlijk in ieder soort tuin. Voor de kleinere tuinen, patio’s en balkons is een Vuurtafel met gashaard aan te raden. Maar als je een grotere tuin hebt met een groot gazon, dan is een Vuurtafel met barbecue ook een uitstekende optie. Beide modellen zijn te verkrijgen in een grote variatie aan materialen, maten en vormen. Veelal zijn de vierkante Vuurtafels gemaakt van hout, metaal, beton of aluminium. 

Dankzij het ruime assortiment kun je lekker creatief zijn in het combineren van een Vuurtafel met jouw andere tuinmeubelen. Een houten Vuurtafel doet het altijd goed in een landelijke tuin met veel planten en bloemen. Maar ook een metalen Vuurtafel met roest effect zou daar niet misstaan. Als je een moderne smaak hebt, dan kun je beter kiezen voor een aluminium Vuurtafel in een neutrale kleur zoals zwart, wit of een pastel tint. Een matte afwerking maakt het altijd nog een beetje chiquer. 

Voordelen van rechthoekige vuurtafels

Mocht je niet meteen overtuigd zijn van het kopen van een Rechthoekige Vuurtafel, lees dan het volgende rijtje voordelen nog even door:

  • Een Vuurtafel is perfect om buiten te eten met een groep vrienden of met een verjaardag. Bij sommige modellen kun je direct barbecueën op de Vuurtafel.
  • Het smeulende vuur houdt jou en jouw  gezelschap de hele avond lekker warm. Rechthoekige Vuurtafels werken als een terrasverwarmer voor de koudere dagen van het seizoen.
  • Vuurtafels met een gashaard geven geen rook af. En ook geen vonken trouwens. Dat is veilig en ook fijn voor de buren. 
  • Je kunt met de thermostaat zelf de temperatuur hoger of lager zetten zodat je het constant comfortabel hebt.

Genieten in je tuin!

Rechthoekige vuurtafels

Vuurtafels | Houten Vuurtafels .4
Scroll naar top