Genieten in je tuin!

Ronde Vuurtafels

Vuurtafels | Ronde Vuurtafels

Creëer direct een andere sfeer!

Ronde vuurtafels

Ronde Vuurtafels zijn bij uitstek een goede keuze voor mensen met kinderen. Of voor mensen die regelmatig vrienden of familie over de vloer hebben. Want een ronde tafel biedt veel ruimte en comfort. Ronde Vuurtafels zijn dan ook een aanwinst voor iedere tuin. Heerlijk warm en gezellig bij elkaar zitten rondom een sfeervol vuurtje. Wat is er nou leuker dan dat? En niet alleen in de zomer. Met een Vuurtafel kun je ook in het voorjaar of laat in de herfst nog heerlijk lang buiten tafelen. Iedere tuin is anders. De ene tuin heeft veel planten en een landelijke look. De andere tuin is juist weer heel erg trendy en modern met strakke lounge meubelen. Daarom hebben wij een zeer gevarieerd aanbod van Ronde Vuurtafels voor onze klanten geselecteerd. Of je nu meer van hout, beton, metaal of aluminium houdt, bij ons vind je zeker weten een Vuurtafel die bij jouw tuin design past. 

Wat is een vuurtafel?

Heel simpel gezegd is een Vuurtafel een tuintafel met een gashaard. De gasfles zit keurig weggewerkt in de tafelpoot. Daar zie je niets van. Net als andere tuintafels, bestaan er ook allerlei soorten Vuurtafels. Je hebt bijvoorbeeld ronde Vuurtafels en Vuurtafels die vierkant zijn of rechthoekig. Verder kun je kiezen uit een afwerking van hout, aluminium, beton, metaal of kunststof. Er zijn Vuurtafels in alle stijlen en prijsklassen.  Een Vuurtafel geeft jouw terras niet alleen een knusse sfeer. Het verwarmt jouw terras ook. De gashaard is super veilig en geeft geen rook of vonken. Je buren zullen je daarom erg dankbaar zijn. Een Vuurtafel is daarom ook zeer geschikt voor mensen met een balkon. Verder kun je de temperatuur handmatig instellen met de handige thermostaat. Zo heb je het nooit te warm of te koud.

Vuurtafels | Ronde Vuurtafels .2

Ronde vuurtafels van hout

Voor een natuurlijke tuin zijn Ronde Vuurtafels van hout de beste optie. Hout is een rustiek materiaal wat jouw tuin een unieke sfeer geeft. Zeker als je jouw terras ook lekker vol zet met planten of combineert met een begroeide pergola. Iedereen zal verliefd worden op jouw tuin en met het vuurtje erbij kun je avonden lang genieten met jouw dierbare vrienden en familie.  Houten Ronde Vuurtafels combineren overigens ook goed met een moderne lounge set. Dat geeft jouw terras dan een lekker trendy accent. We raden aan om in dit geval voor een lichte houttint te kiezen. Dat past beter bij moderne witte of zwarte tuinmeubels. In onze webwinkel vind je tal van voorbeelden om je te laten inspireren. Kijk meteen maar even rond in onze uitgebreide collectie ronde Vuurtafels. 

Vuurtafels | Ronde Vuurtafels .3

Ronde vuurtafels van aluminium

Wist je dat de industriële stijl voor het terras weer helemaal in is op dit moment? Daarom hebben wij extra veel ronde Vuurtafels van aluminium in ons assortiment gestopt. De ronde vorm maakt jouw tuin net even iets gezelliger en warmer. En je kunt er met veel mensen tegelijk omheen zitten. Een uitstekende keuze dus.  Aluminium is een duurzaam materiaal en je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Het heeft een lange levensduur en roest niet. Prima dus om buiten in je tuin te zetten. Aluminium Vuurtafels zijn er in allerlei vormen en kleuren. Gepolijst, glanzend of in een flitsende kleur. De opties zijn eindeloos. Dat zie je meteen zodra je door onze collectie gaat bladeren. 

Genieten in je tuin!

Ronde Vuurtafels

Vuurtafels | Ronde Vuurtafels .4
Scroll naar top